RHODOS VLAARDINGEN

RHODOS VLAARDINGEN Griekse Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1930 beoordelingen
17 sep 2019 om 20:17 Pita gyros, tzaziki en patat besteld. Koud bij aankomst, aangebrande patat uit oud vet, gyros heel vet met veel harde stukken. Telefonisch contact opgenomen en zeer ONvriendelijk te woord gestaan. Klacht is niet opgelost en eten ligt in de prullebak.
15 sep 2019 om 10:03 Bezorging heel erg lang [1.30 uur]
15 aug 2019 om 16:16 Het eten was echt prima. Dat de bezorgtijd standaard een uur duurt, is toch niet meer van deze tijd.
11 aug 2019 om 22:10 Eten wat op tijd en erg lekker !
9 aug 2019 om 19:40 Biefstuk besteld, smaak prima, echter toch vrij stevig doorbakken. je hoopt toch stiekem dat het een mals stukje is. De maaltijd smaakte echter prima. Levertijd was aan de lange kant.
8 aug 2019 om 23:22 Positieve is dat het eten echt heerlijk was maar de bezorging... had om 18.10 besteld en om 19.00 zou het bezorgd worden. Wij kregen uiteindelijk om 19.45 ons eten.. het eten maakte het wachten goed maar vond dit toch wel heel lang duren!
4 aug 2019 om 21:26 Was weer super lekker, eigenlijk nooit te klagen bij deze Griek. Kwaliteit is hier altijd hoog en daarom nemen we de bezorgtijd voor lief
31 jul 2019 om 7:37 bij een gyros schotel hoort ook gewoon een pita dacht ik! mis toch de tomaten en uitjes gewoon old skool
25 jul 2019 om 20:39 Ik zit nu al 2 uur te wachten en heb nog geen eten
20 jul 2019 om 7:32 Was heerlijk en had 18:30 besteld en mooi op tijd heb nu nog gyros over dus die kan ik nog opwarmen. Zeker voor herhaling vatbaar
14 jul 2019 om 19:46 Heel lekker en veel en de bezoeger was super vriendelijk. Al die negatieve reacties slaan nergens op . Mensen vergeten dat als je van vrijdagmiddag tot zondagavond besteld er een wachttijd is maar zelfs met wachttijd was de bezorger binnen de tijd top
7 jul 2019 om 19:53 Na anderhalf uur wachten kregen we een incomplete bestelling , telefonisch slecht geholpen nu maar hopen dat we de rest nog krijgen